Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Amerikaİslam Dünyası

Dünya Şiddet Karşıtlığı Örgütü, Savaşların Durdurulması ve İnsan Çıkarlarının Ön Planda Tutulması Çağrısında Bulundu

Uluslararası Şiddet Karşıtlığı Günü’nde (Özgür Müslüman), dünyanın farklı yerlerinde şiddetin artmasından duyduğu derin endişeyi dile getirerek, uluslararası topluma bu krizi sona erdirmek için acil eylem çağrısında bulundu.

Şii haber ajansının haberine göre bu örgüt, yaptığı açıklamada BM Güvenlik Konseyi’nin daimi üyesi ülkelerin sorumluluğunu vurgulayarak, bu ülkelere hukuki ve ahlaki görevlerini yerine getirmeye çağrıda bulundu.

İsrail’in Filistin ve Lübnan’a yönelik saldırganlığının devam ettiğine değinen “Özgür Müslüman”, uluslararası toplumdan insan çıkarlarını diğer tüm meselelerin önünde tutmasını, savaşların ve silahlı çatışmaların bir an önce durdurulmasını istedi.

Örgüt, savaş mağdurlarının çoğunun can ve mal kaybı yaşayan masum siviller olduğu uyarısında bulundu.

Ayrıca küresel istatistiklere dayanarak bu örgüt, sürekli savaşların milyonlarca insanı öldürdüğünü ve yerinden ettiğini duyurarak, barışın yaratılması ve diplomatik görüşmelere geri dönülmesi gerektiğini vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu