Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Uncategorized

Uluslararası Şiddet Karşıtı Örgüt: “Özgür Müslüman”, dünyada savaşın sona ermesi çağrısında bulundu

Özgür Müslüman Örgütü, Dünya Dostluk ve Yardım Günü vesilesiyle uluslararası topluma, İkinci Dünya Savaşı’nın sona ermesinden bu yana dünyanın tanık olduğu krizlerin durdurulması için etkili adımlar atması çağrısında bulundu.

Bu örgüt, yaptığı açıklamada dünya çapında yaşanan savaşlara atıfta bulunarak; Bu savaşlar bir dünya savaşına dönüşebilir ve tüm insanlığı etkileyebilir.

Bu örgüt, çatışmalar nedeniyle akan kanın durdurulması için gerekli ve acil insani tedbirlerin güçlendirilmesi gereğini vurgulamış ve yaptığı açıklamada Gazze Şeridi’ndeki vahim duruma ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa dikkat çekmişti.

Bu kuruluş, açıklamasında ayrıca, Dünya Dostluk ve Yardım Günü’nün, devam eden savaşları durdurmak amacıyla hükümetleri ve uluslararası liderleri ve uluslararası arenada güvenlik ve istikrarı yeniden tesis etmek için acil eyleme geçmeye çağırmak amacıyla bir platform olarak kullanılması çağrısında bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu