Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Uncategorized
Trend

Kerbela İl Meclisi Başkanı: Erbain'i Ziyareti İçin 30 milyon ziyaretçinin Kerbela'ya Gelmesini Bekliyoruz.

Kerbela il meclisi başkanı Gasım Al Yasari, Erbain için 30 milyon kişinin Kerbela’ya geleceğini öngörüyor.

Kerbela Valiliği Konseyi Başkanı Gasım Al Yasari, Erbain ziyaretini anma merasimine katılacak ziyaretçilerin sayısında önemli bir artış olduğunu duyurdu ve şunları söyledi: Kerbela’da ziyaretçilerin güvenliğini sağlamak için gerekli tüm düzenlemeler dikkate alınarak ve onları karşılamak için gereken hizmetler tamamen hazırlandı.

Şii haber ajansının haberine göre Al Yasari ayrıca şunları söyledi: İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain merasimine Irak’ın ve dünyanın farklı yerlerinden gelen ziyaretçi sayısının 30 milyon kişiye ulaşması bekleniyor.

Erbain ziyaretinin sona ermesinden sonra yabancı ziyaretçilerin geri dönme planları için, gerekli tahminler dikkate alındığını ekleyerek şunları ekleyerek: Ziyaretçilerin önceki yıllara göre transferlerinde ciddi değişiklikler görmeyi bekliyoruz. Bu yıl her alanda gözle görülür bir artış gözlemledik.Organize güvenlik ve hizmet planları ile ziyaretçileri hazırlamaya hazırız.

Gasım Al Yasari konuya açıklık getirdi: Ziyaretçilerin transfe için terminallere gidecekleri mesafe tüm farklı noktalardan yaklaşık 2 kilometre olacak. Bu da yolculuk sürecini kolaylaştırmaya, izdihamı azaltmaya ve hareketi kolaylaştırmaya yardımcı olacak.

Kerbela Valiliği Konseyi Başkanı, Kerbela Valiliği’nin, Erbain ziyaretinin bitiminden sonra ziyaretçilerin dönüşünü kolaylaştırmak için kapsamlı bir plan benimsediğini belirterek, şunları vurguladı: Erbain ziyaretinde ziyaretçilere en üst düzeyde hizmetin sağlanmasına yönelik çabalar devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu