Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Şia Merceiyeti
Trend

Ayetullah Şirazi'nin Ofisi, İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain’i Münasebetiyle Kerbela’da Faaliyetlerine Başladı

İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyareti günleri yaklaşırken, Ayetullah Seyid Sadık Şirazi’nin ofisi mukaddes Kerbela şehrinde çalışmalarına başladı.

Büyük Ayetullah Seyyid Sadık Hüseyni Şirazi’nin ofisi mukaddes Kerbela şehrinde, bu yıl milyonlarca insanın katılacağı İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyaretini anmak üzere faaliyetlerine başladığını duyurdu.

Bu kutsal görevin yetkilileri, Şii haber ajansının muhabiriyle yaptıkları röportajda şöyle dediler: Bu ofis, Kıble Kapısında bulunan Seyyid el-Şüheda ilahiyat okulundaki yerinde Erbain ziyaretinde ziyaretçilere hizmet vermek amacıyla başlıca heyetdarlık, eza meclisleri faaliyetlerini başlattı.

Bu ofisin açılış töreni, Ayetullah Şirazi’nin kutsal şehir Kerbela’daki makamının üyeleri, temsilcileri, ilahiyat fakültesi profesörleri ve öğrencileri ile çeşitli şahsiyetlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu faaliyetler, Erbain günlerinde çeşitli dini, kültürel ve farkındalık alanlarında, dini, bilimsel, ilahiyatçı, akademik şahsiyetlerin ve genel ziyaretçilerin katılımıyla devam edecek.

Ziyaretçilerin çeşitli fıkhi ve itikati sorularını yanıtlamak, münazara ve tartışmalar düzenlemek, fikir alışverişinde bulunmak, kültürel ürünler dağıtmak, cemaate günlük namazlar, matem toplantıları düzenlemek bu ofisin diğer faaliyetleri arasında olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu