Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak

Irak Başbakanı Erbain Ziyaretinin Mümkün Olduğu Kadar İyi Bir Şekilde Gerçekleştirilmesi İçin Valiliklere Çok Yönlü İşbirliği Talimatı Verdi

Irak Başbakanı Muhammed Şuya El-Sudani, Irak valiliklerine, Erbain ziyaretinin mümkün olan en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli hazırlıkların yapılması için gerekli çabayı göstermeleri talimatını verdi.

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca Ehl-i Beyt dostunun katıldığı Erbain ziyaretini anma merasiminin etkin bir şekilde organize edilmesi ve yönetilmesi amacıyla Irak Başbakanı Muhammed Şuya El Sudani, talimat yayımlayarak Erbain ziyaretinin mümkün olduğu kadar düzenli geçirilmesi için gerekli hazırlıkların yapılması konusunda Irak valiliklerini bilgilendirdi.

Sudani, bu önemli olayda valinin rolünün önemini vurguladı ve onlara, bu büyük hac ziyaretinin en uygun ve başarılı şekilde uygulanmasını sağlamak için gerekli hazırlıkların yapılması için gerekli çabayı göstermelerini emretti.

Ziyaretçilerin giriş-çıkışlarının kolaylaştırılması, sınır kapılarında güvenlik ve sağlık hizmetlerinin sağlanması da dahil olmak üzere valiliklere verilen önemli görevlerin tam olarak uygulanması gerektiğini vurguladı.

Irak Başbakanı, Erbain Ziyareti Daimi Komitesi’nin geçen yılki Erbain ziyaretinin sona ermesinden bu yana toplantılara devam edildiğini, hizmetlerin iyileştirilmesini sağlamak ve ziyaretçiler için gerekli olan her imkanı sağlamak amacıyla bu yılki önceliklerini belirlediğini kaydetti.

El Sudani, bu komitenin önümüzdeki hafta bu merasime yönelik hazırlıkların son ayrıntılarını ve alınması gereken önlemleri gözden geçirmek üzere özel bir konferans düzenleyeceğini duyurdu.

Bu bağlamda El-Sudani, Kerbela Valiliği’nin ve diğer destekleyici kuruluşların milyonlarca insanın katıldığı Muharrem ayında gösterdikleri çabalarını i ve bu büyük merasimin sorunsuz bir şekilde geçirilmesi için alınan etkili koordinasyonu ve tedbirleri takdir etti.

Ayrıca şunları ekledi: Şüphesiz geçmiş deneyimler, hacılara en iyi hizmeti sunmak için gelecek planlarının iyileştirilmesine ve geliştirilmesine yardımcı olacaktır.

Erbain ziyaretinin, Irak’ın farklı yerlerinden, komşu ülkelerden ve dünyanın her yerinden milyonlarca ziyaretçinin İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain’in sene-i devriyesini anmak için kutsal şehir Kerbela’ya gittiği dünyanın en büyük dini toplantılarından biri olduğunu belirtmek gerekir.

Bu etkinliğin mümkün olduğu kadar iyi gerçekleştirilmesi, ulaşım, konaklama ve diğer lojistik hizmetleri de dahil olmak üzere güvenlik ve sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sağlanması için organizasyon ve koordinasyonun en iyi şekilde sağlanması konusunda ilgili tüm kuruluş ve kurumların etkin çabası gerektirmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu