Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kutsal Mekanlar

Hazreti İmam Hüseyin (a.s)’ın Haremine Giriş Yollarının Harem Yönetimi Tarafından Düzenlenmesi

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Hazreti İmam Hüseyin (a.s) ve Hazreti Abbas (a.s)’ın haremlerinin yönetimleri Muharrem ayı matem meclislerinin daha görkemli bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli olan çalışmaları yapmaktadır. Bu doğrultuda haremlerin girişleri kum yollarla düzleştirilmiştir.

Muharrem Ayı’nın başlamasıyla birlikte Irak halkı ve diğer ülkelerden ziyaretçiler Hazreti İmam Hüseyin (a.s)’ın matem merasimlerine katılmak için Kerbela’ya gelmektedirler. Haremlerin yönetimleri de zevvarların refahı için ellerinden gelen çabaları göstermektedirler.

Hazreti İmam Hüseyin (a.s)’ın yönetimi azadarlık yapanların ve ziyaretçilerin, bilhusus Aşura günü ve gecesi merasimlerine katılanların eksiklerini ve sıkıntılarını gidermek için bütün imkanlarını seferber ederek çalışmalara başlamıştır ve bu çalışmalar aynı şekilde devam etmektedir.

Bu doğrultuda Hazreti İmam Hüseyin (a.s)’ın haremine bağlı teknik ekipler, ziyaretçilerin güzergahlarını ve özellikle Tuveyric merasiminin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için hareme ve giriş kapılarına çıkan yolları kumlarla düzleştirmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu