مرجعیت شیعه

دیدار مدیر مؤسسه صادقیه با آیت الله العظمی شیرازی در شهر مقدس قم

دیدار مدیر مؤسسه صادقیه با آیت الله العظمی شیرازی در شهر مقدس قم

احمد الزیدی، مدیر دفتر مجموعه رسانه ای الشعائر و مؤسسه الصادقیه در استان بصره، با حضور در شهر مقدس قم با مرجع عالیقدر آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، آیت الله العظمی شیرازی بر ضرورت ترویج و نشر معارف اهل بیت علیهم السلام و بهره گیری از سیره پیامبر خدا، حضرت محمد صلی الله علیه وآله در زمینه صبر، بردباری و پرهیز از خشم و غضب تأکید کردند.

ایشان همچنین از تلاش های انجام شده در عرصه های رسانه ای، فرهنگی و اجتماعی تقدیر و این فعالیت ها را مورد تأکید و حمایت قرار دادند.

در ادامه این دیدار، احمد الزیدی ضمن قدردانی و تشکر از آیت الله العظمی شیرازی دام ظله بابت این دیدار، بر استمرار فعالیت در حوزه های رسانه ای، فرهنگی و اجتماعی در راستای خدمت به تعالیم اهل بیت علیهم السلام تأکید کرد.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا