Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Hüseyni Hey’etler ve Şiarlarİslam DünyasıShia World InstitutionsŞia Merceiyeti

Büyük Ayetullah Şirazi’nin Hindistan’daki Ofisinin Müdürü; Şiiler Hüseyni Şiarların Yayılmasından Sorumludur 

Büyük Ayetullah Seyyid Sadık Hüseyni Şirazi’nin Hindistan ofisinin müdürü, İmam Hüseyin (a.s)’a ait şiarların yeniden canlandırılmasına devam edilmesinin gerekliliğini vurguladı. 

Büyük Ayetullah Seyyid Sadık Hüseyni Şirazi’nin Hindistan bürosu müdürü Hüccetü’l-İslam ve’l-Müslim Seyyid Saif Abbas, Sefer ayının sonu meclislerinde şunları söyledi; Müminler ve Ehli Beyt dostları, bu sorumluluğun, yani Hüseyini şiarların dünyaya yayılmasının öneminin farkında olmalı ve İmam Hüseyin (a.s)’ın ateşini kalplerinde yakmaya dikkat etmelidir ki insanlar Kur’an-ı Kerim’in görevlerini ve kanunlarını yerine getirip, Peygamber (s.a.a)’in gerçek sünnetini ve kültürünü yaymada rollerini oynayabilsinler.

İmam Hüseyin’in (a.s.) anısını ve onun şiileri için yaptığı fedakarlıkları unutmamak gerektiğini vurgulayarak; Şiiler, İmam Hüseyin (a.s)’ın merasimlerini ve şiarlarını dünyanın her yerinde yerine getirmek için ellerinden geleni yapmalıdırlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu