Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
İran

İranlı Ziyaretçileri Karşılamak için Mehran (Zarbatiye) Geçiş Noktasında Benzeri Görülmemiş Bir Hazırlık

Değeri 5 milyar dinarın üzerinde olan bir kompleks inşa eden Vasit Valiliği, Kerbela’daki Erbain ziyaretini anmak için Zarbatiye sınır kapısında İranlı ziyaretçileri karşılamaya hazırlanıyor.

Vasit İl Meclisi üyelerinden Adil El-Bedravi, Zarbatiye sınırındaki çalışmaların sürdüğünü ve çalışmalarda gözle görülür bir ilerleme kaydedildiğini doğrulayarak gerekli tüm çalışmaların Erbain’den önce tamamlanmasını umduklarını bildirdi.

Bu yıl Erbain ziyaretinin geçmiş yıllara göre daha kalabalık olacağı öngörülerek Zarbatiye sınırının dışarısında araçların park etmesi için yer hazırlandı.

El-Bedravi şöyle devam etti; Bu güzergahta elektrik, su ve kanalizasyon dahil olmak üzere altyapının tamamlanması ve 50 santigrat dereceyi bulan yüksek sıcaklık nedeniyle de çatı inşa edilemesi için 5 milyar dinardan fazla para harcandı.

Teşkilatlı soğutma sisteminin yanı sıra klima ve hava fanlarıyla donatılmış sistemler de kurularak bu geçişteki tüm eksikler 5 Ağustos’a kadar tamamlanacağını bildirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu