Irak’a Kerbela’nın Erbain ziyareti için 172 ülkeden yaklaşık 2 milyon ziyaretçi geldi

Irak’a Kerbela’nın Erbain ziyareti için 172 ülkeden yaklaşık 2 milyon ziyaretçi geldi
Haber Ajansı’na (İNA) göre, Irak Güvenlik Bilgilendirme Merkezi Başkanı Tümgeneral Saad Maan, Irak’a gelen yabancı ziyaretçilerin sayısının Muharrem ayının başından dünkü akşama kadar tam olarak 1 milyon 813 bin 188 kişiye ulaştığını bildirdi.
Tümgeneral Saad Maan, bu benzersiz sayının bu büyük manevi etkinliğin uluslararası ve küresel boyutlarını gösterdiğini vurguladı.
Tümgeneral Saad Maan, milyonlarca kişinin katıldığı bu etkinliğin yönetiminin, yürütme organları ile yüksek hac ziyareti komitesinin koordinasyonu ile yapılan güvenlik ve örgütlenme planlarının sonucu olduğunu belirtti.
Son olarak, kutsal türbeler, mukimlerin çabaları ve hizmet birliklerinin gece gündüz gösterdiği çabalara teşekkür ettiğini belirtti.




