Ehli Beyt Aleyhisselam Enstitüsü’nün Basra’da Yer Alan Şer’i Sorulara Cevap Verme Çadırının Faaliyetlerinin Sona Erdiği Bildirildi

Ehli Beyt Aleyhisselam Enstitüsü’nün Basra’da Yer Alan Şer’i Sorulara Cevap Verme Çadırının Faaliyetlerinin Sona Erdiği Bildirildi
Ayetullah Uzma Şirazi’ye bağlı olan Ehli Beyt Aleyhisselam Kültür ve Hayır Enstitüsü’ne ait şer’i sorulara cevap verme çadırı, Erbain-i Hüseyni münasebetiyle Basra il merkezinde organize ettiği tanıtım ve kültürel programlarını tamamladıktan sonra bu şehirdeki faaliyetlerine son verdi.
Bu çadır, ziyaretçilere hizmet sunduğu süre zarfında, şer’i sorulara cevap vermek, cemaat namazı kıldırmak, dini kitapçık ve broşürler dağıtmak ve Hüseyni mowkiblerde saha ziyareti gerçekleştirmek suretiyle çeşitli dini ve kültürel hizmetler sunmaya çalıştı.
Ehli Beyt Aleyhisselam Enstitüsü’nün şer’i sorulara cevap verme çadırının üyeleri, bu süre zarfında ziyaretçi yolunda yerleşik olan Hartha’dan el-Cubaish’e kadar olan mowkibleri ziyaret ederek bu bölgelerde tanıtım ve rehberlik programlarını uyguladılar.
Planlama çerçevesinde, Ehli Beyt Aleyhisselam Enstitüsü’ne ait şer’i sorulara cevap verme çadırının faaliyetlerinin, ikinci ayın altıncı gününden itibaren Butha şehrinde yeniden başlatılacağı ve ikinci ayın sekizinci gününe kadar rehberlik, tanıtım programları ve şer’i meselelerle ilgili hizmet sunmaya devam edeceği bildirildi.




