Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Avrupa

Isveç politikacıları Müslüman karşıtı ırkçılıkla suçlanıyorlar

İsveç parlamentosu Adalet komitesi başkanı ve aşırı sağcı İsveç demokratları partinin milletvekili Müslümanlar aleyhine hakaret içeren resimler paylaştığından ötürü cezai takip altına alındı.


İsveç televizyonu ilam etti ki Richard Jomshov İsveç parlamentosunda adalet komite başkanı ve aşırı sağcı İsveç demokratları partiden Milletvekili, müslümanlar hakkında hakaret içeren resimler paylaşımlarından sonra cezai takip altına alınmıştır ve ondan nefret söylemlerinden ötürü tahkikat yapılacaktır.
Jomshov kendini savunarak dedi ki benim kastım tüm Müslümanlar değildi ve vurguladı ki bu paylaşımlardan pişman değil ve ifade özgürlüğünün önemini göç ve İslamcılık gibi konularda vurguluyor.
Ayrıca , Jomshov’un karnesinde bundan önce de böyle İslam ve Müslümanlar aleyhi aşırı eleştirici paylaşımlar ve hatta peygamber efendimize hakaret içeren paylaşımlar da bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu