Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Suriye

Zeynebiye İlim Havzasının Öncülüğünde Hazreti Rugeyye (s.a)’nın Türbesinden Hazreti Zeyneb (s.a)’nın Türbesine Erbain Yürüyüşü

Ayetullah Şirazi’nin ofisine bağlı Zeynebiye ilim havzasınım çabaları sayesinde Suriye, Erbain yıldönümü münasebetiyle çok sayıda Şiinin katılımıyla en büyük Hüseyin alaylarından birine tanık oldu. Bu yürüyüş Hazreti Rugeyye (s.a)’nın türbesinden başlayıp Hazreti Zeyneb (s.a)’nın türbesinde sona erdi.

Sabah saat üçte Zeynebiye ilim havzası önünden başlayan bu yürüyüş, sabah namazıyla birlikte Hazreti Rugeyye (s.a)’not ın türbesine doğru devam etti.

Binlerce Ehli Beyt taraftarının yanı sıra ilim havzası üstadları, öğrencileri ve din adamlarının yanı sıra kadın öğrenciler ve profesörlerin de eşlik ettiği bu yürüyüşe katılan kalabalık, daha sonra Hazreti Zeyneb (s.a)’nın türbesine doğru ilerledi.

Bu yürüyüş, İmam Sadık mahallesi, İmam Zeyn el-Abidin mahallesi ve El-Emin mahallesinin yanı sıra Şam ve Seyide Zeyneb bölgesi de dahil olmak üzere Suriye’nin farklı bölgelerinden Ehl-i Beyt destekçilerinin yoğun katılımına tanık oldu.

Ayrıca bu yürüyüşe Afganistan, Lübnan, Irak, İran ve Basra Körfezi’ndeki Arap ülkeleri de dahil olmak üzere Arap ve İslam ülkelerinden gelen azadarlar da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu