Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak

Erbain Ziyaretçilerinin Necef’ten Kerbela’ya Giden Güzergahı Üzerindeki El-Kefil Müze Durağı

Abbasi Türbesi El-Kefil Müzesi, Erbain ziyaretçilerinin Necef’ten Kerbela’ya giden yolu üzerinde bir kültür müzesi durağı kurdu.

“Kutsal Abbasi Türbesi El-Kafil Müzesi Hazineler ve El Yazmaları Dairesi Başkanı” Seyyed Sadık Lazım El-Zaydi, yoldaki kültürel heyete katılmak üzere müzesinin durağı için son hazırlıklarını tamamladı.

El Zeydi: Çeşitli kültürel ve eğitimsel alanlarda farkındalığı artırmayı amaçlayan bu proje, Mukaddas Abbasi türbesi yönteminin desteğiyle uygulanmakta olup, Kur’an programları, kültürel seminerler, dini dersler, kitap sergileri, dijital uygulamalar ve entelektüel danışmanlık gibi çeşitli faaliyetler bu durakta olacaktır.

Seyid Sadık Lazım El-Zeydi şunu vurguladı: El-Kefil Müzesi durağı, Necef’ten Kerbela’ya giden yoldaki genel kültürel heyetin bir parçası olacaktır. Zira bu durakta değerli objeler ve el dokuması kumaşlar yer almaktadır.

El-Kefil Müzesi durağı farklı bir kültür durağı olacak ve ziyaretçileri geçmişe götürecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu