Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pakistan

İmam Hüseyin’in (a.s) Medya Grubundan Pakistan’ın Paraçenar Kentinde Şehit Edilen Şiiler İçin Beyanda Bulundu

Paraçınar’da bir grup mazlum Şiinin şehadetinin ardından İmam Hüseyin (a.s) medya grubu bir açıklama yaptı.

İmam Hüseyin (a.s) medya grubu bu açıklamada, İmam Zaman (a.f)’e başsağlığı dilerken, bu hadisede şehit olanların ailelerine başsağlığı dileklerini ileterek bu olayı kınadı.

Yapılan açıklama şu şekildedir:

İnna Lillah ve İnna İleyhi Raciun

İmam Hüseyin (a.s) Medya Grubu, Paraçınar Şiilere yönelik bu işlenen suçunu kınayarak, kendisini bu suçta şehit ailelerinin acılarına ortak olarak görüp ölenlere Allah’tan rahmet, mağfiret, kıyamette on dört masuma komşu olmalarını ve hayatta kalanlara da sabır ihsan etmesini dilemektedir.

Yezidilerin, Emevilerin, Beni Abbas’ın ve Ehl-i Beyt (a.s)’ın kadim düşmanlarının eli bir kez daha Vahabiliğin sapkın ajanlarının ellerinden çıkıp Pakistan’ın Paraçınar bölgesindeki Şiilere baskı yaparak çok sayıda savunmasız sivili öldürdü.

Pakistan hükümetinin bu tür suçların tekrarını önlemek amacıyla konuyu araştırması ve suçlularla ilgilenmek üzere özel bir komite oluşturması beklenmektedir.

Bu cinayet sadece Şiilerin değil, dünyadaki tüm Müslümanların ve özgür insanların kalbini yaralamıştır. Bu nedenle insan hakları örgütleri ve dünya hükümetleri bu tür zalimce ve insanlık dışı suçlara karşı sessiz kalmamalıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu