جهان

باستان شناسان: قدیمی ترین مسجد اروپا ممکن است در اسپانیا دفن باشد

باستان شناسان اسپانیایی بخش‌هایی از یک عمارت و یک ساختمان را کشف کرده‌اند و بر این باور هستند که این مکان ممکن است قدیمی ترین مسجد اروپا باشد.

 

 

باستان شناسان اسپانیایی بخش‌هایی از یک عمارت و یک ساختمان را کشف کرده‌اند و بر این باور هستند که این مکان ممکن است قدیمی ترین مسجد اروپا باشد.

آنان از یک ابزار ژئومغناطیسی مخصوص استفاده می کنند تا دیوارها و دیگر سازه های زیرزمینی را که در خاک دفن شده اند، ردیابی نمایند.

آنها می توانند بدون حفاری و با استفاده از این ابزار به وجود دیوارها و دیگر سازه هایی که هنوز در زیر رکوپولیس که هم اکنون منطقه روستایی خارج از مادرید می باشد، پی ببرند. 

این داستان شناسان همچنین دریافتند که این شهر ۱۴۰۰ ساله بسیار بزرگتر و وسیع تر از خرابه هایی است که با چشم دیده می شود.

نوئل لنسکی یک پروفسور تاریخ در دانشگاه یل در این باره گفت: به لطف ارزیابی های ژئومغناتیک، ما دریافته ایم که فضای محاصره شده توسط دیوارهای شهر به طور کامل توسعه یافته بوده و جمعیت آن به حدی زیاد بوده که حتی فراتر از دیوارهای شهر ادامه داشته است.

میکائیل مک کورمیک همکار نویسنده که یک مورخ قرون وسطایی و باستان شناس دانشگاه هاروارد می باشد در این باره افزود: در هر فضایی که می توانستیم  تحقیقات مان را انجام دادیم و دریافتیم که ساختمان ها، خیابان ها و مسیرهای عبور ساخته شده اند.

این محققان یک ساختمان بزرگ با جهت یابی متفاوت از دیگر ساختمان ها به روی مکه یافته اند. طبقه همکف این سازه یافته شده شبیه مساجد در خاورمیانه ساخته شده است. مک کورمیک می گوید تنها حفاری می تواند تایید کننده وجود این مسجد باشد اما اگر درست فهمیده باشیم این مسجد ممکن است قدیمی ترین مسجد در اروپا باشد.

 

لازم به ذکر است هم اکنون نزدیک به 1.3 میلیون مسلمان در اسپانیا زندگی می کنند.

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا