هر 3 ثانیه یک نفر در سراسر جهان بی خانمان می شود.
سازمان ملل در تازه ترین گزارش خود از بی خانمانی و آوارگی بیش از ۶۵.۶ میلیون نفر در سراسر جهان خبر داده است.
سازمان ملل در تازه ترین گزارش خود از بی خانمانی و آوارگی بیش از ۶۵.۶ میلیون نفر در سراسر جهان خبر داده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل اعلام کرد: درگیری های شدید، خشونت، آزار و اذیت و شکنجه در کشورهایی مثل سوریه، سودان جنوبی، موجب شده است تا بیش از 65.6 میلیون نفر در سراسر جهان از خانه و کاشانه خود تا پایان 2016 میلادی آواره شوند.
این رقم نسبت به پایان 2015 میلادی بیش از 300 هزار نفر افزایش داشته و تعداد آوارگان جهان نسبت به اواخر 2014 میلادی نیز بیش از 6 میلیون نفر رشد داشته است.
بر اساس این گزارش«فیلیپو گراندی» کمیسر عالی پناهندگان و آوارگان سازمان ملل طی سخنانی در جمع خبرنگاران تاکید کرد: این بالاترین تعداد از زمانی است که جمع آوری اطلاعات و ارقام درباره آوارگان را آغاز کرده ایم و با هر معیاری، این ارقام قابل قبول نیست و نشانگر لزوم همبستگی و اتحاد بیشتر برای جلوگیری از وقوع بحران ها و حل و فصل آنها است.
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل با انتشار بیانیهای اعلام کرد: این بدان معناست که هر 3 ثانیه یک نفر در سراسر جهان بی خانمان و آواره شده است.
این گزارش افزود: تا پایان 2016 میلادی بیش از 40.3 میلیون نفر در جهان در کشورهای خود آواره و بی خانمان شده اند و این رقم در پایان سال 2015 میلادی به 40.8 میلیون نفر رسیده بود.
سوریه، عراق و کلمبیا بیشترین آمار آوارگان را در بین دیگر کشورها دارند.
سازمان ملل تاکید کرد: حدود 22.5 میلیون نفر دیگر که نیمی از آنها را کودکان تشکیل می دهند، سال گذشته به عنوان پناهجو ثبت نام شده اند.
بر اساس این بیانیه، بیش از 5.5 میلیون آواره سوری در سایر کشورها به دنبال پناهگاه و زندگی امن هستند که این رقم طی سال گذشته به تنهایی 825 هزار نفر افزایش یافته و سوریه در شرایط کنونی بزرگترین منبع آواره و پناهجو به شمار می رود.
6.3 میلیون سوری دیگر نیز در داخل این کشور آواره و بی خانمان شده اند که با احتساب این آمارها، حدود دو سوم جمعیت سوریه مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.
گراندی هشدار داد: جنگ سوریه که تاکنون موجب مرگ بیش از 320 هزار نفر شده، به یک بحران فراموش شده تبدیل شده است.
این گزارش نشان می دهد، جنگ داخلی سودان جنوبی نیز که از دسامبر 2013 آغاز شده، تاکنون موجب مرگ هزاران نفر شده و 3.7 میلیون آواره برجا گذاشته است که معادل یک سوم جمعیت این کشور است.