جهان

٤٠ سوال اعضای شورای حقوق بشر از حکومت بحرین

با آغاز جلسه بررسی پرونده حقوق بشر بحرین در نشست شورای حقوق بشر در ژنو، اعضای این شورا ٤٠ سوال از حکومت آل خلیفه  پرسیدند.

 

با آغاز جلسه بررسی پرونده حقوق بشر بحرین در نشست شورای حقوق بشر در ژنو، اعضای این شورا ٤٠ سوال از حکومت آل خلیفه  پرسیدند.

 به گزارش «مراة البحرین» در بیست و هفتمین نشست دوره‌ای بررسی وضعیت حقوق بشر بحرين، کشورهای آلمان، آمریکا، انگلیس، اسلونی، بلژیک، مکزیک، نروژ، چک، سوئد و هلند با طرح اين سئوالات پرونده حقوق بشر بحرین را بررسی کردند.

برخی از این سوال ها درباره دلایل منع فعالان حقوقی از سفر و مشارکت در فعالیت ها و برنامه های سازمان ملل متحد بود.

در این نشست آلمان ٧ سوال درباره محاسبه همه مسئولان بحرینی مرتبط با شکنجه و برخورد سوء در رویدادهای سال ٢٠١١ پرسید.

نماینده هلند در این نشست نیز خواستار لغو تعدیل اخیر قانون اساسی بحرین و صدور مجوز محاکمه غیرنظامیان در دادگاه های نظامی شد.

نماینده نروژ در نشست شورای حقوق بشر نیز خواستار لغو احکام اعدام علیه شهروندان بحرینی شد.

تیم سازمان ملل فعال در زمینه بررسی حقوق بشر بحرین اعلام کرد که در این نشست ٩١ کشور درخواست مداخله و بررسی وضعیت حقوق بشر در بحرین را مطرح کرده اند.

به گفته سازمان های حقوقی داخلی و خارجی، پرونده حقوق بشر بحرین در سال های ٢٠١٢ تا ٢٠١٧ اوضاع بسیار بدی را تجربه کرده و مواردی شامل سلب تابعیت، تبعید اجباری، ممنوع السفر شدن، ممانعت از حضور حقوقدانان در نشست حقوق بشر سازمان ملل، ممنوعیت مشارکت در تجمعات مسالمت آمیز و استفاده از شکنجه و مجازات اعدام از جمله اقدامات ظالمانه دولت بحرین بوده است.

شایاین ذکر است، بحرین از شش سال گذشته تاکنون با بحران ناشی از نارضایتی های عمومی مواجه است و حكومت با توسل به زور، مردم را سرکوب می کند.

 

 

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا