دیدار طلاب و اساتید حوزه های علمیه نجف اشرف با حضرت آیت الله العظمی شیرازی
شایان ذکر است، پس از این دیدار حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسین شیرازی نیز در جمع میهمانان (طلاب حوزه های علمیه نجف اشرف) سخنانی ایراد کردند
به گزارش شیعه ویوز ، در روز سه شنبه اول ماه ربیع الثانی 1434ق (24/11/91) جمعی از طلاب و اساتید و فضلا و خطبای شهر نجف اشرف با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.
مرجع عالیقدر در این دیدار ضمن توصیه و دعوت طلاب علوم دینی به تقوا و ورع، بر اهمیت توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام تأکید نمودند و طلاب حوزه های علمیه نجف اشرف را به قدردانی از نعمت مجاورت با حضرت مولی الموالی امیرالمؤمنین علی علیه السلام متنبه ساخته و فرمودند: شما در نجف اشرف زندگی می کنید و به کار فراگیری دانش و آموختن آن به دیگران مشغولید و فراتر این که اوقات خود را در جوار امیرالمؤمنین علیه السلام سپری می کنید. پیش از شما هزاران و هزاران تن و پیش از آنان نیز ده ها هزار تن در آن جا زندگی و روزگار خود را در جوار آن امام بزرگوار به تحصیل و عمل و عبادت و خودسازی گذراندند و به سرای دیگر شتافتند.
معظم له افزودند: برخی از آن هزاران اکنون در آسایش عالم برزخی قرار دارند، چراکه آنچه بدان موظف بودند انجام دادند و از مجاورت امیرالمؤمنین علیه السلام بیشترین استفاده را بردند، ولی عده ای دیگر از آنان پشیمان و حسرت زده هستند، زیرا چنان که باید انجام وظیفه نکرده اند یا این که به روشی نامناسب ایفای مسئولیت کرده اند.
مرجع عالیقدر در ادامه فرمودند: شما امروز وارثان همان مجاوران امیرالمؤمنین علیه السلام هستید و قرآن کریم می فرماید: «ثُمَّ جَعَلْنَاکُمْ خَلاَئِفَ فِی الأَرْضِ مِن بَعْدِهِم لِنَنظُرَ کَیْفَ تَعْمَلُونَ؛ آن گاه شما را پس از آنان جانشین قرار دادیم تا بنگریم چگونه رفتار می کنید»(سوره یونس، آیه14).
بنابراین، شما امروز در بوته ی آزمونی بزرگ قرار دارید و پس از عمری ـ ان شاء الله ـ طولانی و سراسر سعادت و سلامت به سرای دیگر کوچانده می شوید، پس در خود بنگرید و ببینید که در شمار آسودگان آن جهان خواهید بود یا ـ خدای ناکرده ـ در شمار پشیمانان و حسرت زدگان.
ایشان افزودند: این مطلب به دو امر بازگشت دارد:
1. بسیج علمی، بدین معنا که باید عمر خود را در راه فراگیری علم و آموختن آن به دیگران و نیز مطالعه، تحقیق، تألیف، خطابه، ارشاد، عمل به دانسته و پرهیزگاری سپری کنید.
2. داشتن تقوای واقعی و حقیقی است که امیرالمؤمنین علیه السلام آن را تبیین نموده، فرمودند: «لیس منّا من لم یحاسب نفسه کل یوم، فإن عمل خیراً حمد الله واستزاده، وإن عمل سوءاً استغفر الله؛ هرکس همه روزه نفس خود را مورد محاسبه قرار ندهد از ما نیست، پس اگر عمل نیکی در خود سراغ داشت خدای را سپاس گوید و بر آن بیفزاید و اگر کاری ناپسند در اعمال خود دید از آن به درگاه خدا استغفار نماید».
از این رو هر روزه هر چند پنج دقیقه، گفتار و کردار، کار انجام نداده و خموشی به جای خود را مورد رسیدگی قرار دهید و بدانید که محاسبه ی نفس انسان را به دستیابی به تقوای حقیقی موفق می کند.
آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی درخاتمه خطاب به میهمانان فرمودند: در جوار نورانی امیرالمؤمنین علی علیه السلام مرا نیز از دعای خیرتان بی بهره نفرمایید.
شایان ذکر است، پس از این دیدار حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسین شیرازی نیز در جمع میهمانان (طلاب حوزه های علمیه نجف اشرف) سخنانی ایراد کردند.