مرجعیت شیعه

آیت‌الله العظمی شیرازی: اقامه نماز به دو معناست، معنای اول آن است که انسان خود باید نماز بخواند، و معنای دوم آن، برپا داشتن نماز است


آیت‌الله العظمی شیرازی: اقامه نماز به دو معناست، معنای اول آن است که انسان خود باید نماز بخواند، و معنای دوم آن، برپا داشتن نماز است

نشست علمی روزانه آیت‌الله‌العظمی سید صادق حسینی شیرازی، روز شنبه بیست و هشتم ذی قعده سال 1447 برگزار شد.

در این نشست، همانند جلسات پیشین، معظم‌له به سوالات حاضران پیرامون مسائل مختلف فقهی پاسخ دادند.

آیت الله العظمی شیرازی در رابطه با مفهوم اقامه نماز فرمودند: اقامه نماز به دو معناست، معنای اول آن است که انسان خود باید نماز بخواند، و معنای دوم آن، برپا داشتن نماز است.

معظم له در ادامه فرمودند: برپا داشتن نماز به معنای آن است که انسان کاری کند که مردم نماز بخوانند.

ایشان هم چنین تاکید فرمودند: به کار بردن تعبیر اقامه نماز برای معصومین علیهم السلام از جمله امام حسین علیه السلام هم به این معناست که شهادت آن حضرت موجب شد تا نماز برپا شود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا