محکومیت جهانی حمله انتحاری به حسینیه شیعیان اسلامآباد؛ دستگیری چهار نفر از عاملان و شناسایی عامل آموزشدیده در افغانستان

محکومیت جهانی حمله انتحاری به حسینیه شیعیان اسلامآباد؛ دستگیری چهار نفر از عاملان و شناسایی عامل آموزشدیده در افغانستان
حمله انتحاری روز جمعه در حسینیه خدیجه کبری در اسلامآباد، که طی آن ده ها شهید و زخمی برجای گذاشت، واکنشهای جهانی را برانگیخت.
از این حمله به عنوان مرگبارترین حمله در اسلام آباد از زمان بمبگذاری در هتل ماریوت در سال ۲۰۰۸ یاد شده است.
گروه سنی های تندروی داعش مسئولیت این بمبگذاری را بر عهده گرفت و کشورهای مختلف از جمله ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، فرانسه، روسیه، چین، ترکیه و ایران این اقدام تروریستی را محکوم کردند.
به گزارش «الجزیره»، ارتش پاکستان چهار نفر از همدستان عامل حمله را بازداشت کرد که یک تبعه افغانستانی نیز در میان آنان به عنوان هماهنگکننده اصلی شناسایی شد.
هم چنین «رویترز» گزارش داد هزاران عزادار در مراسم تشییع شهدای این حادثه، شرکت کردند و نیروهای امنیتی و اطلاعاتی طی عملیات گستردهای در حال شناسایی سایر همدستان و شبکههای پشتیبان هستند.
روزنامه «اکسپرس تریبون» گزارش داد مهاجم، یاسر خان یاسر، ساکن پیشاور پاکستان بوده و پیش از حمله پنج ماه در افغانستان تحت آموزش طالبان حضور داشته است.
وزیر دفاع پاکستان، خواجه آصف، ارتباط احتمالی مهاجم با هند و طالبان افغانستان را تأیید کرده و بر تقویت تدابیر امنیتی و مقابله با تهدیدات فرامرزی تأکید کرده است.



