افغانستان

اعتراض ساکنان هرات به قطع مکرر برق؛ زندگی روزمره در سرمای زمستان مختل شد

اعتراض ساکنان هرات به قطع مکرر برق؛ زندگی روزمره در سرمای زمستان مختل شد

ساکنان ولایت هرات در غرب افغانستان از قطع مکرر برق وارداتی در روزهای سرد زمستان ابراز نگرانی کرده اند.

مردم این استان می‌گویند که نبود برق زندگی روزمره، تأمین گرمایش و دسترسی به آب و خدمات اساسی را با مشکل جدی مواجه ساخته است.

به گزارش وبسایت هشت صبح، این مشکل سال‌هاست که در فصل زمستان تکرار می‌شود و اکنون با افزایش سرمای هوا و بازگشت مهاجران، خانواده‌های نیازمند بیش از همه آسیب دیده‌اند.

به گفته منابع محلی، برق وارداتی از کشورهای همسایه به‌ویژه ایران و ترکمنستان بارها قطع شده و موجب شده تا خانه‌های زیادی در تاریکی و سرمای شدید قرار گیرند.

بسیاری از ساکنان هرات در گفتگو با رسانه های محلی گفته اند که قطعی برق بیش از دو روز ادامه داشته و این موضوع حتی به قطع آب در برخی محله‌ها منجر شده است، چرا که پمپ‌ها برای تأمین آب به برق وابسته‌اند.

این شرایط در آستانه عید فطر و با نزدیک شدن به روزهای سرد، کسب‌وکارها، کارگاه‌ها و خدمات ضروری را نیز مختل کرده و باعث نارضایتی گسترده شده است.

ساکنان هرات از مسئولان محلی می‌خواهند برای تأمین برق پایدار و راه‌حل‌های بلندمدت چاره‌اندیشی کنند تا دیگر با مشکلات مکرر در زمستان مواجه نشوند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا