هيئت ها و شعائر حسينى

ثبت رسمی و صدور مجوز بیش از ۳۴۰۰ موکب خدماتی در پایتخت عراق برای میزبانی از زائران اربعین حسینی

ثبت رسمی و صدور مجوز بیش از ۳۴۰۰ موکب خدماتی در پایتخت عراق برای میزبانی از زائران اربعین حسینی

هم‌زمان با شتاب گرفتن تدابیر امنیتی و خدماتی در آستانه فرارسیدن مراسم اربعین حسینی و میزبانی از خیل عظیم زائرانی که پای پیاده عازم شهر مقدس کربلا هستند، فرماندهی عملیات بغداد از ثبت رسمی و صدور مجوز برای بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ موکب خدماتی در دو بخش اصلی پایتخت، یعنی «الکرخ» و «الرصافه» خبر داد.

به گزارش «سومریه نیوز»، فرماندهی عملیات بغداد با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این طرح با همکاری اداره احیای شعائر حسینی در دیوان وقف شیعی و هیئت‌های عزاداری تا دهم ماه صفر اجرا و ساماندهی شده است.

هدف از این اقدام قانونی، ارتقای نظم عمومی، حفظ روانی ترافیک شهری در معابر پایتخت و ارائه بهترین خدمات به زائران است.

این حضور پرشور و ثبت‌نام گسترده، تجلی‌گر مشارکت فراگیر و مردمی در میزبانی شایسته از زائران امام حسین علیه السلام به شمار می‌رود.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا