آینده مبهم مسلمانان با آمدن سونامی ضد اسلامی در هند
هر چه زمان می گذرد، حجم رفتارها و اقدام های ضد اسلامی هندوها و نیز حکومت هند علیه مسلمانان افزایش می یابد.
این امر موجب شده که شکاف اجتماعی میان مردم هند هم روز به روز بیشتر شود و بر اساس تحلیل برخی کارشناسان مسائل سیاسی و داخلی هند، این کشور به سمت جنگ داخلی پیش می رود.
روی کار آمدن “نارندرا مودی” و آغاز تسلط سیاسی حزب متبوعش یعنی “بهاراتیا جاناتا” در هند، خبر از آمدن سونامی ضد اسلامی در این کشور داد؛ سونامی که همچنان قربانی میگیرد.
اگر چه بحث درباره بازنده و برنده انتخابات در کشورهای مختلف موضوع داغیست، باید توجه داشت که مسلمانان هند که از زمان روی کار آمدن “مودی” در سال ۲۰۱۴ میلادی، به طور فزایندهای مورد وحشت و تبعیض قرار گرفته اند، بازنده بزرگ انتخابات در این کشور هستند.
در سالهای حضور “مودی” در قدرت، خصومت علیه مسلمانان از تخریب خانه ها و آتش زدن زمین های کشاورزی تا پیگیری به دلیل داشتن حجاب گرفته و نیز زندانی شدن برای ذبح گاو عادی شده به همین دلیل عجیب نیست که مسلمانان در هند از بحران تعلق رنج میبرند.
به حاشیه رانده شدن یکی از مهمترین عوامل رنج مسلمانان هند است. این به حاشیه رانده شدن در حوزههای مختلف تحصیلی و اشتغال قابل توجه است.
وضعیت برای زنان مسلمان حتی سختتر است. زنان مسلمان به حاشیه رانده شده با موانع بزرگی در زمینه تحصیل و کار مواجه هستند، زیرا ترس واقعی از آزار و اذیت و اسلام هراسی آنان را از مراکز تحصیلی و موسسههای آموزشی دور میکند.
تحریم کسب و کارهای مسلمانان نیز در سراسر هند مشاهده میشود. صاحبان کسب و کار مسلمان در هند برای ادامه کار ناچارند اسامی هندو برای خود انتخاب کنند و افشا شدن این امر به ضرب و شتم در اماکن عمومی و بازداشت منجر میشود.
در سطح اقتصاد رسمی نیز وضعیت برای مسلمانان دشوار است.
واقعیت های سیاسی و اجتماعی، مسلمانان هند را در وضعیت دشواری هم در محیطهای روزمره و هم در محیطهای قانونگذاری و مجری قانون قرار داده است.
آنها در مواجهه با تهدیدها برای تامین امنیت خود ناچار به عقب نشینی میشوند و همین امر دسترسی آنها به مسکن، تحصیل و کار را محدودتر میکند؛ چرخه بی پایان بی سوادی و فقر نیز این گونه تداوم مییابد.
در حالی که مسلمانان هند بر سر دوراهی قرار دارند؛ دولت هند هم با چنین شرایطی مواجه است.
به حاشیه راندن دراز مدتِ ۲۰۰ میلیون شهروند، جامعه هند را بیثبات خواهد کرد و این آشفتگی، همه جوامع را فرا خواهد گرفت و حتی ممکن است این کشور را در معرض یک جنگ داخلی قرار دهد.