اخبارافغانستانجهان

افغانستانی ها بیشترین درخواست کنندگان پناهندگی از اتحادیه اروپا در آوریل 2022

از زمان روی کار آمدن حکومت طالبان در افغانستان تاکنون، میلیون ها شهروند این کشور از شهر و کشورشان آواره شده و به دیگر کشورهای جهان مهاجرت کرده اند.

در این میان بسیاری از افغانستانی ها، کشورهای اتحادیه اروپا را مقصد مهاجرت خود انتخاب کرده و تلاش کرده اند خود را به آن قاره برسانند.

خبرگزاری یورو نیوز با انتشار گزارشی، به درخواست های ارسالی از کشورهای مختلف جهان برای پناهنده شدن و مهاجرت به اروپا پرداخت.

در این گزارش آمده: شمار افرادی که از اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کردند، در ماه آوریل ۲۰۲۲ سال جاری میلادی ۵۴۱۴۵ نفر ثبت شد، رقمی که  نسبت به دوره مشابه در سال ۲۰۲۱ میلادی ۶۶ ٪ افزایش و نسبت به یک ماه قبل از آن، یعنی ماه مارس ۲۰۲۲ میلادی ۲۸ ٪ کاهش نشان می‌دهد.

یکی از دلایل افزایش تعداد درخواست‌ها نسبت به زمان مشابه در سال گذشته جنگ‌زدگان اوکراینی و مهاجرت‌های اجباری حاصل از تجاوز روسیه به خاک اوکراین بوده است.

همچنین تعداد ۵۵۵ نفر پس از رد درخواست نخست برای بار دوم درخواست پناهندگی کرده‌اند که این تعداد نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۲% افزایش داشته است.

بر اساس داده‌های اداره آمار کمیسیون اتحادیه اروپا (یورواستات)، بیشترین تعداد متقاضیان پناهندگی در آوریل ۲۰۲۲ شهروندان افغانستان بوده‌اند.

بر اساس این آمار، در این ماه شهروندان افغانستان با ۷۲۵۵ درخواست جایگاه نخست، سوری‌ها با ۶۴۸۵ درخواست جایگاه دوم، ونزوئلایی‌ها با ۳۶۵۵ درخواست جایگاه چهارم، کلمبیایی‌ها با ۲۷۰۵ درخواست جایگاه پنجم و شهروندان ترکیه با ۲۶۰۰ درخواست در مقام ششم قرار گرفتند.

کشور آلمان با ۱۲۴۶۵ درخواست بیشترین تعداد درخواست پناهندگی را دریافت کرد که برابر با ۲۳% کل درخواست‌های پناهندگی در کل اتحادیه اروپاست.

بعد از آلمان، فرانسه با ۹۵۴۰ درخواست ۱۸% تعداد پناهندگان را پذیرا بوده است و به دنبال آن اسپانیا با ۷۶۹۵ درخواست ۱۴%، ایتالیا با ۴۷۰۰ درخواست ۹%، هلند با ۲۲۳۰ درخواست ۴% را به خود اختصاص داده‌اند. این شش کشور جمعا پذیرای ۷۶% کل پناهندگان در ماه آوریل ۲۰۲۲ بوده‌اند.

از تعداد کل این پناهندگان تعداد ۲۲۶۰ نفر نوجوان زیر سن قانونی بوده‌اند که نیمی از این تعداد را شهروندان افغانستانی تشکیل می‌دهند. تعداد پناهجویان زیر سن قانونی نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۷۳% افزایش داشته است.

بعد از افغانستان نوجوانان پاکستانی و سوری بیشترین تعداد این پناه‌جویان را تشکیل می‌دهند. اتریش، آلمان و بلغارستان بیشترین تعداد پناهندگان زیر سن قانونی را پذیرا بوده‌اند.

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا