آمریکااخبارجهان

آخرین اقدامات دولت ترامپ علیه مهاجران؛ از تهدید دانشگاه هاروارد تا لغو تابعیت با تولد

دولت ترامپ در ادامه سیاست‌های سخت‌گیرانه خود علیه مهاجران، دانشگاه معتبر هاروارد را تهدید به لغو پذیرش دانشجویان خارجی کرده است.

به گزارش یورونیوز فارسی وزارت امنیت داخلی آمریکا از این دانشگاه خواسته اطلاعات مربوط به برخی دانشجویان خارجی را در اختیار دولت قرار دهد؛ در غیر این‌صورت، مجوز ثبت‌نام آن‌ها لغو خواهد شد.

همزمان، فرمان اجرایی ترامپ برای لغو اعطای تابعیت خودکار به نوزادانی که از والدین غیرشهروند در خاک آمریکا متولد می‌شوند، با چالش جدی دادگاه‌های فدرال روبه‌رو شده است.

این فرمان با متمم چهاردهم قانون اساسی که تابعیت را برای تمام متولدین خاک آمریکا تضمین می‌کند، در تضاد است.

منتقدان این اقدامات را ناقض اصول انسانی و حقوق بنیادین مهاجران می‌دانند و آن را حمله‌ای آشکار به آزادی‌های دانشگاهی و کرامت انسانی توصیف کرده‌اند.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا