آیت الله العظمی شیرازی: در باب نزول آیهی تطهیر در شأن و منزلت پنجتن آلعبا علیهمالسلام، مفسران و علمای شیعه و عامه،مکرر از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل کردهاند

آیت الله العظمی شیرازی: در باب نزول آیهی تطهیر در شأن و منزلت پنجتن آلعبا (علیهمالسلام)، مفسران و علمای شیعه و عامه،مکرر از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل کردهاند
نشست علمی روزانه آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی، روز چهارشنبه بیست و چهارم ذی حجه سال 1447 برگزار شد.
در این نشست هم چون جلسات پیشین ، ایشان به سوال های حاضران در جلسه ، پیرامون مسائل مختلف فقهی پاسخ دادند.
آیت الله العظمی شیرازی در رابطه با نزول آیه تطهیر در شان و منزلت پنج تن آل عبا علیهم السلام فرمودند: علمای شیعه و علمای عامه، مکرر از رسول خدا صلی الله علیه و آله در رابطه با نزول آیه تطهیر در شان حضرت علی، حضرت فاطمه، و امام حسن و امام حسین علیهم السلام ذکر کرده اند.
معظم له در ادامه فرمودند: حتی برخی از علمای عامه ذکر کرده اند که رسول خدا طی هشت ماه، هر روز آیه تطهیر را تکرار و یادآوری می فرمودند.




