جهان

گزارش آکسفام؛ افزایش ۲.۵ تریلیون دلاری ثروت میلیاردرها در ۲۰۲۵ و افزایش نابرابری اقتصادی و سیاسی

گزارش آکسفام؛ افزایش ۲.۵ تریلیون دلاری ثروت میلیاردرها در ۲۰۲۵ و افزایش نابرابری اقتصادی و سیاسی

سازمان بین‌المللی آکسفام در گزارشی تازه که در مجمع جهانی اقتصاد در داووس منتشر شد، اعلام کرد ثروت میلیاردرهای جهان در سال ۲۰۲۵ با ۱۶ درصد افزایش به ۱۸.۳ تریلیون دلار رسید.

این جهش ۲.۵ تریلیون دلاری برابر با دارایی نیمی از جمعیت کره زمین است و می‌تواند فقر مطلق جهانی را ۲۶ بار ریشه‌کن کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این رشد سریع ثروت بیش از سه برابر میانگین پنج سال گذشته بوده و نابرابری اقتصادی و سیاسی را تشدید کرده است.

آکسفام هشدار داد انباشت ثروت در میان ابرثروتمندان، دسترسی به حقوق سیاسی و عدالت اقتصادی را کاهش داده و آزادی‌های مدنی را محدود می‌کند.

آمیتا بهار، مدیر اجرایی آکسفام، تاکید کرد شکاف فزاینده ثروت، خلاء سیاسی و ناپایداری اجتماعی ایجاد کرده است.

همچنین تمرکز مالکیت رسانه‌ها در دست میلیاردرها و افزایش گفتارهای نفرت‌محور، نگرانی‌ها درباره تأثیر اقتصادی و فرهنگی این ثروت را افزایش داده است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا