اتحادیه اروپا ۱۱۰ میلیون یورو برای تقویت امنیت و اصلاحات لبنان اختصاص داد

اتحادیه اروپا ۱۱۰ میلیون یورو برای تقویت امنیت و اصلاحات لبنان اختصاص داد
اتحادیه اروپا و دولت لبنان شش توافقنامه مالی به ارزش ۱۱۰ میلیون و پانصد هزار یورو در قالب کمکهای بلاعوض امضا کردند.
بهگزارش روسیا الیوم،این بودجه با هدف تقویت نهادهای امنیتی، مبارزه با فساد، بازسازی مناطق آسیبدیده و حمایت از استقرار و حاکمیت لبنان اختصاص یافته است.
بهگزارش میدل ایست نیوز، ۳۰ میلیون یورو برای ارتقای توانمندی نیروهای امنیت داخلی، ۲۵ میلیون یورو برای مدیریت مرزها و امنیت دریایی و ۸ میلیون یورو برای تأمین انرژی پایدار تأسیسات حیاتی امنیتی در نظر گرفته شده است.
همچنین ۲۵ میلیون یورو برای بازسازی جنوب و بقاع و ۲۲ میلیون یورو برای مبارزه با فساد و مدرنسازی خدمات دولتی اختصاص یافته است.
این کمکها بخشی از بسته حمایتی یک میلیارد یورویی است که اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا وعده داده بود.




