ترکیه

چهار روز پس از بازگشت اینترنت، ادامه اختلال شدید و نارضایتی کاربران در ایران

چهار روز پس از بازگشت اینترنت، ادامه اختلال شدید و نارضایتی کاربران در ایران

چهار روز پس از اعلام بازگشت اینترنت بین‌المللی در ایران، کاربران همچنان از ادامه اختلال گسترده و کندی شدید شبکه خبر می‌دهند.

بنابر گزارش ایندیپندنت فارسی، پیام‌های کاربران در شهرهای مختلف نشان می‌دهد که دسترسی به سرویس‌های خارجی هنوز با قطعی‌های مکرر و کاهش جدی سرعت همراه است.

بسیاری از کاربران گفته‌اند حتی با فیلترشکن نیز امکان استفاده پایدار از شبکه‌های اجتماعی وجود ندارد و بارگذاری محتوا بسیار کند است.

در این گزارش آمده است که کسب‌وکارهای اینترنتی پس از قطعی طولانی ۸۸ روزه هنوز به وضعیت عادی بازنگشته‌اند.

صاحبان فروشگاه‌های آنلاین از اختلال در ارسال تصاویر و ویدیو برای مشتریان و کاهش فروش خبر داده‌اند.

برخی کاربران معتقدند افزایش تعداد افراد متصل بدون تقویت زیرساخت‌ها باعث افت شدید کیفیت شبکه شده است.

در شبکه‌های اجتماعی نیز بحث‌هایی درباره دلایل فنی یا محدودیت‌های احتمالی این وضعیت ادامه دارد.

کاربران می‌گویند اینترنت فعلی هنوز پاسخگوی نیازهای روزمره و فعالیت‌های اقتصادی نیست و عملا ناکارآمد باقی مانده است.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا