Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
İran
Trend

İranlı Sporcunun Altın Madalyası, Ya Hüseyin Yazılı Bayrağı Açması Nedeniyle Alınıp Diğer Sporcuya Verildi.

Sürpriz bir hamleyle İranlı sporcunun altın madalyası, Ya Hüseyin yazılı bayrağı açmasından dolayı bir sonraki sporcuya verildi.

Paris Paralimpik Oyunları’nın F11 sınıfı cirit atma müsabakasında İran milli takımı Sadegh Beitsayah, 47,64 metrelik derecesiyle Paralimpik rekorunu kırarak altın madalya kazandı.

Bu başarının ardından İmam Hüseyin’in adının yazılı olduğu bir bayrak açtı. Ancak Paralimpik kurallarını ihlal ettiği iddiasıyla bu madalya Beit Siah’tan alındı ve diskalifiye edildi!

Beit Sayah’ın madalyasının diskalifiye edilmesini İranlı yetkililer protesto etti. Bu olayın ardından İran para ve saha takımı yetkilileri oyunların organizasyon komitesine itirazlarını iletti ancak itirazları reddedilerek altın madalya Hindistan temsilcisine verildi.

İranlı spor yetkilileri tarafından bir itirazın daha sunulduğunu ve bu konuyla ilgili bir toplantı daha yapılmasının planlandığını da belirtmek gerekir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu