Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Asya

Malezya’nın Bağımsızlığının Yıldönümünde “Kuran Saati” Töreni Düzenleniyor

Malezya’nın Bağımsızlık Günü ile eş zamanlı olarak bu ülkenin yerli ve yabancı yetkililerinin katılımıyla “Kuran Saati” başlıklı bir tören düzenlendi.

Bu girişimin amacı, Müslümanların karşı karşıya olduğu zorlukların çözümü için kamuoyunun ilahi ayetleri dikkate almasını sağlamaktır.

Bu eylemin, halkı Hucurat ve Cuma surelerinin iki ayeti üzerinde düşünmeye davet ederek gerçekleştirildiğini belirtmek gerekir. 

Bu bağlamda “Malezya Başbakanı” Enver İbrahim, bu törende güzel ahlakın geliştirilmesinin önemine vurgu yaparak: Eğer güzel ahlakımız yoksa ekonomik bağımsızlığın hiçbir anlamı yoktur. Ahlaki değerleri koruyarak ekonomiyi ve ülkeyi inşa etmeliyiz.” dedi.

Öte yandan bu etkinliğin organizatörlerinden Zaytun Zaria Abdullah şunları söyledi; Malezya’daki Kur’an Saati, Müslümanlara Allah’ın sözlerine yaklaşmaları konusunda bir hatırlatma olabilir. Hayatta yaptığımız her şeyde rehberliğe ihtiyacımız vardır ve Kuran’da her sorunun bir çözümü vardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu