Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Uncategorized
Trend

Kerbela'da Kapsamlı Acil Sağlık Planını Sunumu

Kerbela Valiliği Sağlık ve Tedavi Genel Müdürlüğü, Erbain ziyaretçilerine hizmet etmek için kapsamlı bir acil durum planının geliştirildiğini duyurdu.

Bu planın milyonlarca ziyaretçinin katılacağı Erbain ziyaretinin başlamasından on gün önce uygulanacağını belirtelim.

Mukaddes Kerbela şehrinin Sağlık Dairesi Genel Müdürü Sabah Al-Musevi yaptığı açıklamada; Kutsal şehir Kerbela’nın sağlık departmanı, Irak içinden ve dışından, farklı yaş ve cinsiyetten milyonlarca ziyaretçiye hizmet vermek için entegre bir tıbbi plan hazırladı.

Açıklamasının devamında; “Bu plan iki bölümden oluşmaktadır: Birincisi kutsal şehir Kerbela’nın vatandaşlarına ve ziyaretçileri en iyi tıbbi hizmetleri sunmak, ikincisi ise Erbain ziyareti sırasında bulaşıcı hastalıkları önlemek için gerekli tedbirleri güçlendirmek.

Al Musevi açıklamasının sonunda şunları söyledi; “Sağlık Bakanlığı ve mukaddes Kerbela şehrindeki yerel yönetim, tıbbi ve sağlık çalışmalarını desteklemek, Erbain ziyaretçilerinin ihtiyaçlarını karşılamak, ilaç ve tıbbi olanaklar sağlamak ve İmam Hüseyin (a.s)’ın ziyaretçilerine mümkün olan en iyi hizmetleri sunmak için tüm imkanlarını kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu