Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Uncategorized
Trend

İmam Hüseyin (a.s) ve Hazreti Abbas (a.s)ın Mukaddes Türbelerinin Yetkililerinin İçişleri Bakanlığı ile Erbain Ziyareti Konulu Görüşmesi

Irak İçişleri Bakanlığı’nın daveti üzerine, İmam Hüseyin (a.s) ve Hazreti Abbas (a.s)’ın mukaddes türbelerinin yetkilileri ile İçişleri Bakanlığı operasyon müdürü arasında Erbain ziyareti konulu toplantı gerçekleştirildi.

İmam Hüseyin (a.s) ve Hazreti Abbas (a.s)’ın mukaddes türbelerinin yöneticileri ile Irak İçişleri Bakanlığı arasında Erbain ziyaret günlerinde çeşitli hizmetlerin sunulmasına yönelik mekanizmaların oluşturulması ve mukaddes Kerbela şehrinde Hüseyni heyetlerin kurulması konusunda ortak toplantı gerçekleştirildi.

Irak İçişleri Bakanlığı’nın daveti üzerine İmam Hüseyin (a.s) ve Hazreti Abbas (a.s)’ım türbelerinin yöneticileri, İçişleri Bakanlığı Harekat Müdürü Tümgeneral Aziz Haşim Sabit ile görüştü.

Bu toplantının hedefi, İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyaretçilerine en iyi hizmeti verebilmek amacıyla görüş alışverişinde bulunmaktı.

İçişleri Bakanlığı, Kerbela Valiliği, Harekat Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve ildeki tüm emniyet birimlerinin koordinasyonu ve lojistik ihtiyaçlarını karşılamak için uygun mekanizmaların oluşturulması da bu toplantının bir diğer ana konusuydu.

Bu toplantıda milyonlarca insanın katılacağı Erbain ziyaretine ilişkin alınan kararların onaylanması için ilgili merkezlere iletilmek üzere İçişleri Bakanlığı’na gönderildi.

İmam Hüseyin (a.s) ve Hazreti Abbas (a.s)’ın türbelerinin yönetimleri, bu yıl ziyaretçilerin refahı ve en iyi tıbbi ve sağlık hizmetlerini sunmak için tüm departmanlarını, yönetici temsilcilerini, çalışanlarını, kurumlarını ve merkezlerini hazırladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu