Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Türkiye

Türkiye’de 70’ten Fazla Kişi IŞİD’le Bağlantılı Olduğu şüphesiyle tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Türkiye’nin 13 ilinde aşırı Sünni grup IŞİD ile işbirliği yaptığından şüphelenilen 72 kişinin fotoğraflarını X sosyal ağında yayınlayarak tutuklandığını duyurdu.

Yerlikaya ayrıca şunları yazdı: “Ülkede hiçbir teröre tolerans göstermeyeceğiz.” Tek amacımız var, son terör toplanana kadar durmadan, sizlerin (Türk halkının) desteğiyle mücadele edeceğiz.”

İçişleri Bakanı ayrıca şunları ekledi: “Polislerimiz, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, aşırı sünni IŞİD grubuna yönelik Ankara, Adana, Antalya, Çorum.” , Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 13 ilde GÜRZ-1 Harekatı gerçekleştirilmiştir.

Ali Yerlikaya, bu operasyonun sonucunu açıklarken şunları yazdı: “Bu kişilerin elinde yüklü miktarda dolar, Türk lirası ve bir miktar dijital para ele geçirildi.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu