Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irakİran

Şelemçe Limanı Erbain Ziyaretçilerini Ağırlamaya Hazır

Basra Sınır Limanları ve Güvenlik Komitesi, Erbain ziyaretine hazır olduğunu ve Şelemçe bölgesinin Erbain ziyaretinin yoğun olduğu günlerde günlük 150.000 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip olduğunu duyurdu.

Basra İl Meclisi Güvenlik ve Sınır Limanları Komitesi başkanı Akil El-Ferici, bu eyaletteki limanların Erbain ziyaretçilerini kabul etmeye hazır olduğunu duyurdu.

Şii haber ajansının haberine göre El-Ferici bu konuyla ilgili şunları söyledi: “Eyaletin en büyük ve en önemli limanı olan Şelemçe limanı, Erbain ziyaretinin yoğun olduğu gündlerde 120.000 ila 150.000 arasında hacıyı kabul etmeye hazır.”

Bu limanın tüm bölüm ve kurumlarında tam kapasiteye sahip ziyaretçiler almaya hazır olduğunu vurguladı. Limanda, bu bağlantı noktalarındaki sıcaklık artışı da dahil olmak üzere bazı ufak sorunların olduğunu fakat hızlı bir şekilde giriş noktalarına su spreyleri ve havalandırmalarla soğutularak çözümlenerek Irak ile İran’ın iki yakası arasındaki trafik yolu onarıldığını kaydetti.

Basra Vilayet Meclisi Güvenlik ve Sınır Limanları Komitesi başkanı ayrıca şunları ekledi: Ziyaretçilere yönelik tali yollar ve toplanma merkezleri faaliyete hazır durumdalar. Ayrıca sağlık departmanı da gelenleri kabul etmeye ve buna ek olarak ziyaretçilerin gelişini kolaylaştırmaya tamamen hazır. Ziyaretçiler için pasaport bölümünde özel görevliler ile bilgisayarlar hazır hale getiriliyor.

El-Ferici, Basra’yı Kerbela’ya bağlayan ek yolun da tamamlandığına işaret ederek, bu yolun Irak ve İran yakasını birbirine bağlayan ziyaretçilerin hızlı ulaşımı için Basra’daki önemli ve yeni yollardan biri olduğunu ve ziyaretçilerin ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştırdığını belirtti.

Kendisi ayrıca şunları ekledi: Yeni bir liman olan ve Basra Körfezi Şampiyonası’nın 25. edisyonunda tamamlanan Safvan limanı artık ziyaretçileri kabul etmeye hazırdır. Safvan limanından gelen ziyaretçilerin sayısı Şelemçe’ye oranla göz önüne alındığında çok daha azdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu