Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak

Irak’ın Güneyindeki En Uzak Noktadan Erbain Kervanı Önceki Yıllara Göre Daha Erken Başladı

İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain kervanı bu yıl, her zamankinden on beş gün öncesinde, Ra’s El-Bişeh bölgesinden cumartesi günü yürümeye başladı.

İmam Hüseyin’in şehadetinin üçüncü gününde Erbain ziyaretçileri, Irak’ın Basra vilayetinin Fav bölgesindeki Ras el-Bisheh olarak bilinen Irak’ın en güney noktasından mukaddes Kerbela şehrine doğru yolculuklarına başladılar.

Güvenlik güçlerinin, Erbain kervanı için Kerbela’ya giden tüm yolları güvenlik altına almak için kapsamlı planlar yaptığını belirtmek gerekir.

Ayrıca Irak’ın en uç noktasından ve çeşitli şehirlerden müminlerin seyahat ettiği çeşitli yollarda Erbain ziyaretçilerine hizmet vermek üzere tüm güzergahlar boyunca Hüseyni heyetler düzenlenmektedir.

Yolculuk 500 km uzunluğunda olurken, sıcakların erken başlaması ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle ziyaretçilerin yolculuk boyunca daha fazla dinlenmeye ve daha uzun molalara ihtiyaç duyması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu