Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Asyaİslam Dünyası

Orta Doğu’daki Mevcut Durumu Kötüye Kullanmak

Uluslararası bir rapora göre radikal Sünni grup IŞID, Orta Doğu’daki mevcut çatışma üzerinden savaş cephesine dönmeyi planlıyor.

Küresel çalışmalar ve araştırmalar konusunda uzmanlaşmış elektronik dergi Special Eurasia, aşırı Sünni grup DEAŞ’ın, saflarını yeniden düzenlemek amacıyla Orta Doğu bölgesindeki mevcut çatışmadan yararlanma planları hakkında bilgi veren ayrıntılı bir rapor yayınladı.

“El-Naba” adlı terör örgütüne atfedilen bir dergiden alıntı yapan bu haberde; Artık İsrail ordusu ile Şii çoğunluklu ülkeler arasındaki çatışma yaşanıyor ve bu durumdan faydalanarak Hıristiyan ve Şii topluluklara yönelik silahlı bir saldırıya hazırlanılmalıdır.

“Bu raporun yazarı” Christian Tratzi, Ortadoğu’daki savaş ve çatışma koşulları ve bu terör örgütünün dergisinde anlatılanlar göz önüne alındığında, aşırı Sünni grup IŞID’ın bu duruma düşmemesi için dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Ortadoğu’daki güvenlik zafiyetinden yararlanarak unsurlarınızı kendinize çekmeye çalışmayın ve bu bölgedeki gerilimi artırmaya çalışmayın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu