Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Şia Merceiyeti

Büyük Dini Mercii Ayetullah Şirazi’nin Dünya Merkezi Sorumlusu, Kanada’da Düzenlenen “Dayanışma ve Sosyal Bilinç” Lonferansında

Kanada’daki Quebec Müslüman Tedfin Derneği, Büyük Ayetullah Şirazi Dünya Merkezi sorumlusu Hüccetü’l-İslam Şeyh Salih Siboyeh’i “Dayanışma ve Sosyal Bilinç” konferansına katılmaya davet etti.

Bu konferans, Quebec, Saint Leonard’daki Wilfrid Bastien Park’ta, 13 Müslüman ve gayrimüslim toplum merkezinin temsilcileri, Saint Leonard belediye başkanı ve diğer bazı şehir yetkililerinin katılımıyla ve yaklaşık iki bin Müslüman ve gayrimüslim kişinin katılımıyla düzenlendi.

Bu konferansa katılan Hüccetül İslam vel-Müslimin Siboyeh, bu bağlamda şunları ifade etti: Bu konferans, kültürel ve sosyal kurum ve kuruluşların katılımıyla çeşitli toplantılar yapıldıktan sonra, mevcut sosyal durum ve tehditlerin araştırılması amacıyla vatandaşlara, özellikle de gençlere yönelik gerçekleştirildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu