Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Amerika

Kanada’da Müslüman Kadınlara ve Camiye Saldırı

Kanada Ulusal Müslümanlar Konseyi, dün Kanada’nın Ontario eyaletindeki Londra kentinde iki Müslüman kadının çocuklarının gözleri önünde saldırıya uğradığını duyurdu.

Ulusal Müslümanlar Konseyi’nden yapılan açıklamada, elinde bıçak bulunan bir adamın, iki kadının suratına yumruk attığı ve müstehcen yorumlarda bulunduğu belirtildi.

Bu İslam karşıtı kişi şunları söyledi: “İsrailliler Gazze’de yarattıkları manzaralarla iyi iş çıkardılar. Aynısını Lübnan’a da yapacaklar!”

Kanada’da her gün Müslümanlara yönelik çok sayıda saldırının yaşandığını ve bu ülkedeki Müslümanların hükümetten bu suçların durdurulması için önlemler almasını istediğini de belirtelim.

Kanada’daki bu tür İslam karşıtı olayların yalnızca bir örneğinde, 2017’de, silahlı bir kişi Quebec eyaletindeki bir camiye saldırarak akşam namazı sırasında altı Müslümanı öldürmüş ve 19 kişiyi de yaralamıştı.

Kanada Senatosu İnsan Hakları Komitesi’nin raporuna göre “İslamofobi bu ülkede kök salmış durumda.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu