Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Şia Merceiyeti

Misbah El Hüseyn (a.s) Kültür ve Yardım Kurumu, Ayetullah Uzma Şirazi’nin İzniyle Lübnan Halkına Yardım Kampanyası Başlattı

Büyük Ayetullah Seyid Sadık Hüseyni Şirazi’nin izniyle Misbah El Hüseyn (a.s) Kültür ve Yardım Kurumu, Lübnan’da etkilenen insanlara yardım etmek için büyük bir kampanya başlattı.

İsrail’in Lübnan’ın güneyindeki saldırılarından etkilenen ailelerin temel ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlatılan bu kampanya, tüm müminleri bu insani yardım hareketine katılmaya davet ediyor.

Misbah el-Hüseyin (a.s) Kültür ve Yardım Kurumu, Ayetullah Uzma Seyid Sadık Hüseyni Şirazi’nin izniyle İsrail’in saldırılarından etkilenen Lübnan halkına yardım etmek için büyük bir yardım kampanyası başlattı.

Bu kampanya “Hep Birlikte Lübnan’a Yardım” sloganıyla başlatıldı ve amacı güney Lübnan’daki inananların ailelerine yardım etmek için yardım toplamaktır.

Şii haber ajansının haberine göre, bu kurum tarafından yayınlanan açıklamaya göre bu eylem, Lübnan’daki mümin ve muhtaç ailelere yardım edilmesi gerektiğini vurgulayan Ayetullah Uzma Şirazi’nin tavsiyeleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Bu kampanya, pirinç, un, mercimek, nohut, yemeklik yağ, süt ve hurma gibi temel gıdaların dağıtımı da dahil olmak üzere Lübnan halkının temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla başlatıldı.

Ayrıca kıyafet, çocukların ve kadınların ihtiyaç duyduğu eşyalar ve gerekli halılar da mağdurlara yapılacak yardımlar arasında yer alıyor.

Sağlık destek sektöründe Misbah el-Hüseyin (a.s) Kültür ve Yardım Kurumu’nun hasta ve yaralılara ilaç ve tıbbi malzeme sağlama, böylece onların sağlık ihtiyaçlarını karşılama planları da var.

İmam Hüseyin (a.s)’in fedakarlık ilkelerinden ilham alan bu kurum, tüm müminleri bu insani harekete katılmaya ve katkılarıyla Lübnan halkının sorunlarının azaltılmasına yardımcı olmaya davet etmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu