Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
LübnanShia World InstitutionsŞia Yayın ve Medya Kuruluşları

Lübnan’da “Okul Çantası İhtiyaçları” Kampanyası Düzenleniyor

Bir grup alim hayırsever, Seyyidu-ş Şuheda (a.s) Hüseyniyesi ile iş birliği yaparak Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta “Öğrenci çantasının ihtiyaçları” başlıklı bir kampanya başlattı.

Bu kampanyanın amacının, Lübnan’ın zorlu ekonomik koşulları dikkate alınarak, ihtiyaç sahibi ailelerden gelen öğrencilerin okulların temel ihtiyaçlarını karşılayarak eğitim olanaklarını artırmak olduğunu belirtmek gerekir.

Bu kampanyanın organizatörleri, bu eylemi, Büyük Ayetullah Seyyid Sadık Hüseyni Şirazi’nin, Lübnan’ı saran ekonomik ve sosyal krizler ışığında mümin ve muhtaç aileleri desteklemenin ve onlarla ilgilenmenin önemine ilişkin tavsiyelerine bir yanıt olarak hayata geçirilmiştir.

Belirtmek gerekir ki, Ayetullah Uzma Seyyid Sadık Hüseyni Şirazi’nin Lübnan’daki ofisine bağlı merkezlerden biri olan Hüseyn bin Ali (a.s) Hüseyniyesi, yerel toplumu, özellikle de savunmasız ve muhtaç grupları desteklemeyi hedeflemektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu