Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Afganistan

Afganistan’da insan kaçakçılığından kuşkular artıyor

Afganistan’da bir online basın’ın saha araştırmasına göre bu ülkede insan kaçakçılığı faaliyetler geçen yıl inanılmaz şekilde artmıştır.


Verilere gösteriyor ki insan kaçakçılığı şebekeler özellikle sınır eyaletlerinde artan şekilde Afgan gençleri avlıyor ve onların ümitsizliğini ülkeden kaçmak için kullanıyorlar.
Bu araştırma krizin boyutunu, onun başka suç faaliyetleriyle ilişkisini ve söz konusu illegal şebekelerin kurbanlarının özel hikayelerini göstermektedir.
Söz konusu araştırma bir halde yayınlanmıştır ki iki ay önce uluslararası göç kurumu bir raporda bildirilmiştir ki geçen 3 senede 8 milyondan fazla Afganistan vatandaşı bu ülkeden göçmüşler.
Ayrıca Taliban’ın egemen olduğundan bu tarafa yüzlerce kadın ve çocuk Avrupa’ya varmak üzere yola çıkmış amma yolda boğulmuş ve ya insan kaçakçılığı şebekeler hatta mafya çetelerine kurban gitmiş ve ağır haraçlar ödemek mecburiyetinde kalmışlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu