Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak

Necef Eşref’te Resulullah (s.a.a)’in Şehadetine 5 Milyon Ziyaretçi Katıldı

Necef Eşref Valisi Yusuf Ganawi, düzenlediği basın toplantısında, Necef Eşref’te Resulullah (s.a.a)’in şehadetini anma merasimi Irak içinden ve dışından beş milyon ziyaretçinin katılımıyla sona erdiğini duyurdu.

Ganawi, heyetlere ve bu mübarek yolculuk sırasında ziyaretçilere hizmet veren herkese, ayrıca bu büyük merasimi haber yapan ileri gelenlere, hizmet kuruluşlarına ve medyaya teşekkür etti.

Bu merasimin özel yanlarına değinerek şunları vurguladı: Kutsal Necef şehrinin, ziyaretçilere daha uygun bir karşılama sağlaması için merkezi hükümetten daha fazla altyapıya ihtiyacı var.

Bu bağlamda Sınır Muhafızları Komutanı Korgeneral Muhammad Abdul Wahab şunları söyledi: “Bu merasimin güvenlik planı, hükümet daireleri ve İmam Ali (a.s)’ın Mukaddes Türbesinin Yönetiminin işbirliğiyle herhangi bir aksaklık olmaksızın başarıyla geçirildi.”

Peygamber Efendimiz (s.a.a)’in şehadetini anma merasimi bu yıl önceki yıllara göre en fazla ziyaretçi katılımına sahip olduğunu, Irak’ın çeşitli illerinden, Arap ve İslam ülkelerinden ve diğer ülkelerden Ehl-i Beyt (a.s)’ı dostlarının katılımının çokluğuna tanık olduğunu belirtmekte fayda var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu