Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
IrakShia World Institutions

Kerbela’da 8. Uluslararası İlmi Erbain Konferansı 

“Erbain Ziyareti” başlığıyla 8. Bilimsel ve Uluslararası Erbain Konferansı; İnsan ve Arap Medeniyetine Küresel Yaklaşımlara Doğru” sergisi Kerbela’da başladı. 

Kutsal Kerbela Şehri Araştırma Merkezi’nin çabalarıyla başlatılan bu konferansa dini ve resmi şahsiyetler, çok sayıda ileri gelen ilahiyatçılar, bilim adamları, toplumun farklı kesimlerinden bir grup insan, araştırmacılar ve dünyanın farklı yerlerinden uzmanlar hazır bulundu. 

Bu bilimsel ve uluslararası konferansın sekizinci baskısının temasının “Erbain Ziyareti; İnsan ve medeniyete küresel yaklaşımlar “ (Arapça orijinal adı: زيارة العربين… نصف مقابرة العلمية للنسان والحدارة)”

Bu konferansta çeşitli konularda 148 makale, 81’i Irak içinden, geri kalanı ise Hindistan, Malezya, İtalya, Hollanda, Kosova, İrlanda, Bahreyn, Tunus, Almanya, Belçika, Japonya, Lübnan ve İran gibi ülkelerden makaleler sunuldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu