Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Uncategorized

Hindistan’ın Bangalore Kentindeki Gaim-i A-li Muhammed (a.f) Camii’nde İmam Hüseyin (a.s)’ın Türbesinin Bayrağının Göndere Çekilmesi

İmam Hüseyin (a.s)’ın türbesinin yönetimi Hindistan’ın Karnataka kentinin Bangalore bölgesindeki Gaim A-li Muhammed (a.f) Camii’nde İmam Hüseyin (a.s)’ın kubbesinin bayrağını dalgalandırdı.

İmam Hüseyin (a.s)’ın mukaddes haremin Hindistan’daki temsilcisi” Dr. Saaduddin el-Benna şunları söyledi: İmam Hüseyin (a.s) bayrağı, Hindistan’ın Bangalore şehrinin eski bir bölgesinde Gaim A-li Muhammed Camii’sinde “ Lebbeyk Ya Hüseyn “ nidaları içerisinde dalgalandırıldı.

Şöyle ekledi: Bu bölgenin sakinleri fakir sınıftandır, ancak Emire-l Müminin Ali (a.s)’a olan bağlılık ve İmam Hüseyin ve Ehli Beyt (a.s)’a sevgisi açısından oldukça zengindirler ve bu bağlılıklarından ötürü gurur duymaktadırlar.

İmam Hüseyin’in (a.s.) mukaddes türbesinin yönetimi 15 Ağustos Perşembe günü, milyonlarca ziyaretçinin Erbain münasebeti için kutsal şehir Kerbela’ya doğru hareket etmeye başlamasıyla aynı anda. Hindistan’a tebliğ yolculuğuna başladı.

Şunu da belirtmek gerekir ki, İmam Hüseyin’in (a.s) kutsal türbesi, Şiilerle iletişim kurmak ve her yıl düzenlenen “ Hüseyn Günü” konferansına katılmak için Hindistan’ın şehir ve köylerine seyahat etmek üzere bir heyet gönderdiği üst üste altıncı yıldır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu