Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak
Trend

Milyonların Katılacağı Erbain Ziyaretine Hazırlık Amacıyla Irak Bakanlar Kurulu Tarafından Önemli Kararları Alınması

İmam Hüseyin (a.s)’ın Erbain ziyareti için düşünülen yoğun hazırlıklar çerçevesinde, Başbakan Muhammed Şua Sudani başkanlığındaki Irak Bakanlar Kurulu, Erbain ziyaretçileri hizmetlerin artırılmasını da içeren önemli kararlar aldı.

Şii haber ajansının haberine göre Irak Başbakanlığı, Sudani başkanlığındaki 33. Bakanlar Kurulu toplantısında Erbain hac hazırlıkları da dahil olmak üzere ülkenin genel koşullarının gözden geçirildiğini duyurdu.

Bu toplantıda El Sudani, Kerbela’ya çok sayıda ziyaretçiye tanıklık eden illerdeki heyetlerin entegre hizmetlerin sağlanması için tüm devlet kurumlarının ellerinden geleni yapması amacıyla önceki talimatlarını ilgili bakanlıklara ve yetkililere yeniden iletti.

Bu hizmetler arasında sağlık, elektrik, petrol, ulaştırma ve ticaret bakanlıkları yer alıyor ve bunların her birinin Erbain sürecini kolaylaştırmada ve Erbain ziyaretçilerinin güvenliğini ve konforunu sağlamada kilit rol oynaması bekleniyor.

El-Sudani, ister bu büyük toplantıda ziyaretçilere hizmet vermek için katılanlar, ister sadece Erbain ziyaretine katılmak için gidenler olsun, hükümet yetkililerinin Erbain törenine katılırken protokollerin azaltılmasının önemini vurguladı.

Bu kararlar, Erbain ziyaretinin arifesinde Irak’ın tanık olduğu kapsamlı hazırlıklar çerçevesinde alınmış olup, Irak hükümetinin bu büyük ziyaretinin başarıya ulaşması yolunda gerekli tüm kolaylıkları sağlama konusundaki kararlılığını göstermektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu