Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak
Trend

Beni Eset Aşiretinden Ayetullah Şirazi'ye Büyük Oğlunun Vefatı Münasebetiyle Başsağlığı Dilekleri 

Beni Eset kabilesinin reisleri, şeyhleri ve aşiretleri, Ayetullah Seyyid Ali Şirazi’nin vefatı nedeniyle  Ayetullah Seyyid Sadık Hüseyni Şirazi’ye başsağlığı dileklerini ilettiler. 

Şii haber ajansının haberine göre, bu aşiretin açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Beni Esad kabilesi, Ayetullah Seyyid Sadık Hüseyni Şirazi ve onun saygın ailesi ile Şirazi ailesine, Irak içindeki ve dışındaki medreselere başsağlığı ve taziyelerini iletir. “

Bu açıklamada, Beni Esed kabilelerinin, bu din alimi Şirazi ailesiyle birlikte kaybetmenin üzüntüsünü paylaştığını vurgulayarak, Cenab-ı Hakk’tan merhuma rahmet etmesini, cennette yer bulmasını ve Allah’a kavuşmasını dilediler. O bilge âlimin ataları Ehli Beyt (a.s)’a, yakınlarına, ailesine ve dostlarına sabırlar niyaz ettiler. 

Söz konusu açıklamada, merhumun anısını onurlandırılırken, Ayetullah Seyyid Ali Şirazi’nin takva, ilim ve vakar örneği olduğu vurgulanarak, onun kaybının, onunla görüşen, tanıyan, güzel ahlakını bilen ve tanıyanlar için yeri doldurulamayacak bir kayıp olduğu vurgulandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu