Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Irak
Trend

Erbain Ziyareti Daimi Yüksek Komitesi Tarafından 3 Yıllık Erbain Planlamasının Hazırlanması

Irak Başbakanlık Ofisi Direktörü ve Erbain Ziyareti Daimi Yüksek Komitesi Başkanı” Ehsan Al-Awadi, Erbain ziyareti için üç yıllık bir plan hazırlandığını duyurdu.

Al-Awadi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Erbain ziyareti projeleri uzun vadeli ve kısa vadeli projeler olarak ikiye ayrılmıştır.

Şu ana kadar 102 proje belirlendi; bunlar arasında maliyeti 3 ila 5 trilyon dinar arasında değişen 6 kavşaklı 32 otoyolun inşası, arabalar için 7 meydan ve otopark oluşturulması, ziyaretçilerin güzergahı üzerinde 10 ambulans merkezinin oluşturulması bulunmaktadır.

Ayrıca 10 adet buz ve su fabrikasının kurulması ile elektrik altyapısının oluşturulmasının da bu komitenin projeleri arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

Al-Awadi, bu projelerin hayata geçmesiyle Necef Eşref’i mukaddes Kerbela şehrine bağlayan yolun asfaltlanacağını ifade ederek, 2026 yılına kadar tüm kutsal şehirleri ve türbeleri hızlı bir yol ağı olan otoban ile birbirine bağlamayı amaçlayan bu projeler Erbain Ziyareti Daimi Yüksek Komitesi’nin denetimi altında olacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu