Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lübnan
Trend

UNICEF'ten Ortadoğu'da Artan Gerilime İlişkin Uyarı

UNICEF, Orta Doğu bölgesinde şiddetin artmasının çocukların hayatını riske atacak korkunç insani sonuçlar doğuracağı konusunda uyardı.

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), tüm taraflara bir an önce itidal göstermeleri ve sivillerin hayatlarını korumaları çağrısında bulundu.

Öte yandan Filistinli Esirler ve Serbest Bırakılan Kişilerin İşleriyle İlgilenme bir kuruluş, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana 690 Filistinli çocuğu gözaltına aldığını duyurdu.

Daha önceki Birleşmiş Milletlerin Filistin’deki İnsan Hakları Özel Raportörü Francesca Albanese, İsrail’in Filistinli çocuklara yönelik insanlık dışı muamelesinin savaş suçu olduğunu ve bu rejimin hapishanelerindeki Siyonist askerlerin Filistinli mahkumlara karşı işlediği suçları anlatacak kelimelerin bulunmadığını belirtmişti.

İsrail’in 12. kanalı, Negev çölünde “İsrail’in Guantanamo’su” olarak anılan “Sadiyeh Timan” adlı hapishanede İsrail askerlerinin Filistinli bir tutukluya tecavüz ettiğini gösteren şok edici sahneler yayınladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu